Boloňské ragú

6 hod LOW nebo 3,5-4 HIGH

Boloňské ragú od Dany M.
Boloňské ragú od Dany M.

Boloňské ragú

6 hod LOW nebo 3,5-4 HIGH 


Suroviny

  • asi 400 g hovězího mletého masa
  • 2 malé plechovky rajčat
  • 2 cibule
  • 150 ml červeného vína
  • 2 menší mrkve
  • kousek celeru
  • 3 stroužky česneku
  • italské bylinky
  • tagliatelle
  • 2 lžičky hnědého cukru
  • sůl, pepř 
  1. Připravíme si nejdříve pánev, osmažíme cibuli dozlatova a pak přidáme nasekaný česnek. Krátce restujeme, dáme zeleninu nakrájenou na malé nudličky a vložíme namleté maso. Osolíme, opepříme a vše osmažíme.

  2. Přendáme do pomalého hrnce, přidáme plechovky rajčat, víno, cukr a asi hrnek vody. Zapneme na Low a pomalíme 6 hodin.

  3. Pak jen popřípadě dochutíme a přidáme bylinky. Podáváme s těstovinami.

Babiččin pomalý hrnec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky