Bůček

Recepty

Rada pro všechny varianty pomalení bůčku... 

NEPODLÉVAT 
... stačí okořenit dle své chuti a doba pomalení se odvíjí od množství masa ... 

Bůček
Bůček
Bůček
Bůček

12 hod LOW

+ 20 min v troubě na 220°C  

Bůčkový nářez, foto po 4,5 hod LOW
Bůčkový nářez, foto po 4,5 hod LOW
Bůčkový nářez
Bůčkový nářez

Bůčkový nářez

1 kg bůčku bez kosti (dlouhý pruh)

  • 12 stroužků česneku
  • 5 kuliček pepře
  • 5 ks bobkového listu
  • sůl

Vše dáme do PH. Po uloudání ihned rozkrájíme bůček na slabší delší pruhy, asi 4 cm široké.

Ještě horký obalíme v této směsi:

  • 12 stroužků česneku (prolisovaných)
  • 1 lžička pepře
  • 1 lžička kari
  • 1 lžička sladké papriky
  • 1 lžička grilovacího koření
  • 2 lžičky worcesteru
  • 2 lžičky oleje
  • trochu pálivé papriky

Po obalení zabalíme jednotlivé pruhy do alobalu, necháme zchladit a uložíme do lednice na 7 dní. Krájíme na plátky a podáváme k pivu s chlebem, okurkou a hořčicí.

... taky možnost jen v PH

Babiččin pomalý hrnec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky