Buchta s ovocem
2 hod HIGH
Suroviny
( děláno v tom větším Klarsteinu 6,5l )
30 dkg cukr krupice3 vejce L
250 ml smetana ke šlehání
3 lžíce ghí + na vymazání
30 dkg plhr. mouky ( já ale dávám hladkou.. )
1 prdopeč ( prášek do pečiva 😉 )
kompotované ovoce dle chuti
... a možno přisypat trochu kokosu na "šmak" :)
Postup
Předkládám svůj experiment, jsa inspirována sdíleným videem od Maříková Dana ( Yellow Cake Mix ) a my doma rádi tzv. "mokré" buchty, šla jsem do toho, jen po svém ... Umíchala jsem své osvědčené těsto na bábovku ze šlehačky, do toho přidala kompotované broskve, vymazala jsem hrnec přepuštěným máslem, nalila těsto a zapla na High .... Za 2 hodky bylo hotovo ...jediné, co můžu ještě dodat je, že už není a jdu dělat další ... 😁😁😁
( děláno v tom větším Klarsteinu )
Pozn.: Ted jsem dělala znova, Ghí nebylo po ruce, nahradila jsem olejem, polovinou kelímku od smetany.