Guláš

8 hod LOW

Varianta I

Kýtu nebo jakékoliv vepřové nakrájím na kostky,
pak dám do pánve s osmaženou cibulkou,
zprudka nechám maso zatáhnout, zasypu paprikou, 
přidám utřené 3-4 stroužky česneku, trochu mletého kmínu, 
dále plechovku krájených rajčat, pepř, vývar nebo vodu, 
kostku demi glace nebo gelového bujónu a přendám do PH ...
Kdo má rád pikantnější, může přidat jednu nadrobno nakrájenou feferonku.
Asi hoďku před koncem zahustím chlebovou strouhankou 
nebo trochou vody s kukuřičným škrobem.
Můžeme dále použít i na segedínský guláš s přidáním dalších ingrediencí...

Varianta II

Do PH dám vše najednou, bez restování (max. cibuli nebo použiji hotovou sušenou), 
maso zasypu moukou hned ... 


(Doba loudání se odvíjí od kvality a stáří masa...)

Babiččin pomalý hrnec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky