
Guláš
8 hod LOW

Varianta I
Kýtu nebo jakékoliv vepřové nakrájím na kostky,
pak dám do pánve s osmaženou cibulkou,
zprudka nechám maso zatáhnout, zasypu paprikou,
přidám utřené 3-4 stroužky česneku, trochu mletého kmínu,
dále plechovku krájených rajčat, pepř, vývar nebo vodu,
kostku demi glace nebo gelového bujónu a přendám do PH ...
Kdo má rád pikantnější, může přidat jednu nadrobno nakrájenou feferonku.
Asi hoďku před koncem zahustím chlebovou strouhankou
nebo trochou vody s kukuřičným škrobem.
Můžeme dále použít i na segedínský guláš s přidáním dalších ingrediencí...
Varianta II
Do PH dám vše najednou, bez restování (max. cibuli nebo použiji hotovou sušenou),
maso zasypu moukou hned ...
(Doba loudání se odvíjí od kvality a stáří masa...)