Perník

2-4 hod HIGH

600 ml pšeničné mouky
5 KL prášku do pečiva
1½ KL soli
1 KL jedlé sody
1 KL skořice
½ KL zázvoru
60 ml hustého sirupu
480 ml mléka
2 vejce
6 PL rozpuštěného másla
240 ml rozinek 

Pomalý hrnec vymažte tukem.
V míse smíchejte mouku, prášek do pečiva, sůl, sodu, skořici a zázvor. Přidejte zbytek ingrediencí, dobře promíchejte, přemístěte do pomalého hrnce a povrch uhlaďte.

Pečte zakryté na HIGH 2-4 hodiny. Vpíchnutím špejle se přesvědčte, zda je perník upečen...

Babiččin pomalý hrnec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky