Roláda z mletého bůčku

4,5 hod HIGH

1 kg mletého bůčku si dáme do misky, osolíme, opepříme a přilijeme 1 hrnek mléka.
Promícháme a necháme přes noc v lednici.

Druhý den si vezmeme pečící papír nebo fólii a z bůčku si na něj rozmačkáme placku. Tu obložím měkkým salámem, plátkovým sýrem, na másle osmažím cibulku a 4 vejce, salám potřu dijonskou hořčicí, pak na něj dáme plátky sýra, po celé ploše rozetřeme vajíčka a dál dáme tvrdý salám, já dala paprikáš, vařená vejce, červenou papriku, kyselé okurky. Každý si dá to, co má rád.
Pomocí papíru nebo folie smotáme roládu.
Přendáme do PH a uhladíme mokrou rukou, přidala jsem dva plátky másla.

Po 4 hodinách jsem poodkryla poklici pro "dopečení"

Babiččin pomalý hrnec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky