Roláda z mletého bůčku
4,5 hod HIGH

1 kg mletého bůčku si dáme do misky, osolíme, opepříme a přilijeme 1 hrnek mléka.
Promícháme a necháme přes noc v lednici.
Druhý den si vezmeme pečící papír nebo fólii a z bůčku si na něj rozmačkáme placku. Tu obložím měkkým salámem, plátkovým sýrem, na másle osmažím cibulku a 4 vejce, salám potřu dijonskou hořčicí, pak na něj dáme plátky sýra, po celé ploše rozetřeme vajíčka a dál dáme tvrdý salám, já dala paprikáš, vařená vejce, červenou papriku, kyselé okurky. Každý si dá to, co má rád.
Pomocí papíru nebo folie smotáme roládu.
Přendáme do PH a uhladíme mokrou rukou, přidala jsem dva plátky másla.
Po 4 hodinách jsem poodkryla poklici pro "dopečení"